Reduced CO2 this year, in kilo

Lagermedarbejder

Home » Lagermedarbejder

Lagermedarbejder

Om stillingen

Til vores lager i Allerød søger vi en lagermedarbejder, som har lyst til at være en del af vores lagerteam med 7 medarbejdere samt en del af hele vores produktion med 60 medarbejdere.

Dine primære opgaver bliver:

  • Varemodtagelse og registrering af varer
  • Pluk af varer og scanning
  • Pakning og forsendelse herunder kontakt med fragtmænd

Du vil få en grundig oplæring og træning i dine opgaver. Arbejdet kræver, at du står op hele dagen.

Vores nye kollega

Det er ikke vigtigt, at du har arbejdet med opgaverne før, men det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde på et lager, synes at opgaverne lyder spændende, kan lide at have travlt og ikke er bange for at få beskidte hænder.

Du sætter dig hurtigt ind i nye opgaver og tager ansvar for dine opgaver med en høj arbejdsmoral. Da du er omstillingsparat, er ændringer i prioriteringen af dine arbejdsopgaver ikke noget problem for dig, og du kommer hurtigt tilbage til den foregående opgave.

Du er ansvarsfuld, arbejder selvstændigt, har ordenssans og et godt overblik over dine opgaver. Da kvalitet af vores produkter er vigtigt, forventer vi, at du er grundig og kvalitetsbevidst, når du udfører dit arbejde.

Som holdspiller hjælper du til med at nå vores fælles deadlines, sikrer en høj kvalitet og bidrager til en god stemning. Du er en god kollega med godt humør, mødestabil og fleksibel.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har et truckkort. Du skal kunne fremvise en ren straffeattest.

Det er vigtigt, at du taler og forstår dansk og engelsk, da vi er en international virksomhed.

Vi tilbyder

Du får en spændende stilling med alsidige arbejdsopgaver, stort ansvar samt dygtige og gode kollegaer.

Du bliver en del af en organisation, hvor vi har mange forskellige kulturer, og hvor der er mulighed for at lære nyt og komme med ideer til forbedringer. Hos os vil du opleve en social kultur, hvor vi afholder sjove og festlige arrangementer som f.eks. fredagsbar, sommerfester og julefrokoster samt fejrer vores succeser.

Din arbejdstid er 37,5 timer om ugen kl. 8:00–16:00. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt. Du bliver ansat under industriens overenskomst med pension, fritvalgskonto samt fastholdelse- og performancebonus.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Warehouse Manager Claus J. Tvergaard på tlf. 6325 2556. Vi indkalder løbende til samtaler, så skynd dig at send dit CV og ansøgning til ansogning@tier1asset.com og husk at skrive ”Lagermedarbejder” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på vores hjemmesideside: https://tier1asset.com/

Sted: Allerød, Denmark

Send dit CV:  ansogning@tier1asset.com

Emnefeltet:  Lagermedarbejder

Om Tier1 Asset (T1A):

Tier1 Asset er Europas førende it-refurbisher, der er specialiseret i renovering af it-udstyr.

Vores formål er at øge levetiden for brugt IT og reducere elektronisk spild. Vi har altid fokuseret på bæredygtighed og at gøre en forskel for miljøet.Vi er en global virksomhed, der blev grundlagt i 1999 og sælger mere end 250.000 forskelligt it-udstyr om året. Vi køber brugt it-udstyr og sælger renoveret it-udstyr fra kendte mærker som Lenovo, Dell, HP og Fujitsu Siemens. Vi har salgskontorer i Danmark, England og Tyskland og planlægger at vokse i andre lande de næste par år.