Reduced CO2 this year, in kilo

Handelselev(Logistik)

Home » Handelselev(Logistik)

Handelselev(logistik)

Vi er virksomheden, som kan hjælpe dig videre i din karriere.

Er du klar på at uddanne dig til handelsassistent (logistik) i Europas førende virksomhed inden for køb og salg af genanvendt IT-udstyr med fokus på bæredygtighed?

Om os

Som handelselev (logistik) hos os får du et spændende toårig uddannelsesforløb.

Vi udvider vores organisation til mere end det dobbelt de næste 3 år – har du lyst til at komme med på denne spændende rejse?

Samlet er vi 115 medarbejdere fordelt i Danmark, England og Tyskland og har to produktionssites i Allerød samt en i Aalborg. Din arbejdsdag vil være på hovedkontoret i Allerød, hvor du bliver en del af et dygtigt team, som arbejder med logistik, kundeservice, rapportering og salgssupport.

Om stillingen

Du vil arbejde i en international organisation og lære mange spændende opgaver som bl.a.:

  • Logistik opgaver med egne chauffører samt samarbejdspartnere i hele verden
  • Kontakt til eksisterende kunder og samarbejdspartnere
  • Kundeservice opgaver og kundemøder
  • Praktiske opgaver i samarbejde med vores varemodtagelse og -afsendelse
  • Diverse administrative opgaver

Din primære kontakt er pr. telefon og e-mail, og du vil have kontakt med kunder i hele verden.

Vi giver dig en grundig oplæring, og med tiden vil dine ansvarsområder vokse.

Vores nye handelselev (logistik)

Du synes administration og kundeservice er spændende og er ikke bange for at gribe telefonen. Du er imødekommende, serviceminded, struktureret og har et godt overblik over dine opgaver.

Det er vigtigt, at du er god til både dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har gennemført en adgangsgivende grunduddannelse som f.eks. EUX, EUD, HHX (direkte adgang) eller STX, HF, HTX (og ønsker at tage 5 ugers grundforløb).

Vi tilbyder

Du får en spændende elevplads med alsidige arbejdsdage, hvor du lærer en masse af erfarne kollegaer, og måske kan vi tilbyde dig et job, når du er udlært.

Du får en grundig introduktion til vores organisation, produkter, kunder, afdelinger og medarbejdere.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Hos os vil du opleve en social og multikulturel arbejdsplads, med festlige arrangementer som f.eks. fredagsbar, sommerfester og julefrokoster samt fejring af vores succeser.

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om elevpladsen, er du velkommen til at ringe til Projects & Services koordinator Lone M. Nordling på tlf. 6325 2582 frem til 24. februar og fra 27. februar kan du ringe til CPO Charlotte Schnack på tlf. 6325 2584. Fra d. 13. marts kan du ringe til Lone igen.

Du er velkommen til at ansøge om jobbet ved at skrive kort om dig selv og hvilket fritidsjob du har haft og sende det til ansogning@tier1asset.com og skriv i emnefeltet ”Handelselev logistik”.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om os på vores hjemmeside: www.tier1asset.com

Sted: Allerød, Denmark

Send dit CV:  ansogning@tier1asset.com

Emnefeltet:  Handelselev logistik

Om Tier1 Asset (T1A):

Tier1 Asset er Europas førende it-refurbisher, der er specialiseret i renovering af it-udstyr.

Vores formål er at øge levetiden for brugt IT og reducere elektronisk spild. Vi har altid fokuseret på bæredygtighed og at gøre en forskel for miljøet.Vi er en global virksomhed, der blev grundlagt i 1999 og sælger mere end 250.000 forskelligt it-udstyr om året. Vi køber brugt it-udstyr og sælger renoveret it-udstyr fra kendte mærker som Lenovo, Dell, HP og Fujitsu Siemens. Vi har salgskontorer i Danmark, England og Tyskland og planlægger at vokse i andre lande de næste par år.