Reduced CO2 this year, in kilo

Careers

Home » Careers

Open Vacancies

Vertriebsmitarbeiter / Account Manager

Träumst Du von einer Karriere im Vertrieb, in dem Du dich weiterentwickeln und in einem Unternehmen mit Schwerpunkt für Nachhaltigkeit arbeiten kannst? Werde Teil eines wachsenden Unternehmens, dessen Ziel es ist, die Lebensdauer der gebrauchten IT zu verlängern, Elektronikschrott zu reduzieren und zu einer besseren Umwelt beizutragen?

Handelselev (salg)

Drømmer du om at uddanne dig til handelsassistent (salg) i en bæredygtig international virksomhed med dygtige kollegaer? Som handelselev (salg) hos os får du et spændende toårig  uddannelsesforløb. Du bliver en del af et team, som arbejder med salg, kundeservice, salgssupport, backoffice-opgaver og logistik, hvor vi har det sjovt og støtter hinanden.

Koordinator

Har du solid excel-erfaring, og drømmer du om en karriere, hvor du har en vigtig rolle i en voksende international virksomhed med fokus på bæredygtighed?

Produktionsmedarbejdere til klargøring af brugte computere

Har du lyst til at arbejde i Europas førende virksomhed Tier1 Asset inden for køb og salg af brugt IT-udstyr med fokus på bæredygtighed?

Lagermedarbejder

Har du lyst til at arbejde i Europas førende virksomhed Tier1 Asset inden for køb og salg af brugt IT-udstyr med fokus på bæredygtighed?  Til vores lager i Allerød søger vi en lagermedarbejder, som har lyst til at være en del af vores lagerteam med 7 medarbejdere samt en del af hele vores produktion med 60 medarbejdere.